2012. június 28., csütörtök

Magyar Világtalálkozó

Egy hónapja Ceffa Virág, drága Éva megkért arra, hogy készitsek neki virágkaspókat a találkozóra. Nagyon jól eset, hogy végre valaki felfigyelt rám és nem is akárki. :) Adán találkoztam vele az Esküvő kiállitáson, ott nyertem meg az egyik virágcsokrot amit Ő készitett. Nos, az elsö rendelések nagy nehezen megszülettek, készitettem két téglalap alakú kaspót és egy kereket amit próbára elküdtem neki, postán keresztül. Azt hittük, hogy nagy lesz ezért én nekiálltam egy fele akkora készitésébe amikor szólt, hogy mégis jó a nagyméret :)
Másfél hét lemaradással nekigyürköztem és 7 napig reggeltöl éjszaka 1 óráig tekergettem a kosarakat. Mellette még elkészitettem életem első cimerét amire nagyon büszke vagyok :)
Elkészültem, két napon keresztül csak festettem a kosrakat és próbáltam visszaállitani az eredeti formájukba mert kint maradtak a hétvégén a tető alatt a teraszon és a levegő lehülése és felmelegedése egy kicsit megpuhitotta a papirt és kegyetlen alakzatokat vettek fel a kosarak.
Nagyon köszönöm Évának azt, hogy én készithettem el  a gyönyörű virágjainak a kaspókat. Büszke vagyok magamra, hogy egy kis poros faluból származó leányzóra esett a választás.
Mondhatom azt, hogy "igen én Pál Rita készitettem a kaspókat a Magyar Világtalákozóra" :)

Téglalp alakú kaspók


Kerek kaspó





Kaspó hegy
Félkör alakú kaspó
A nagy csomag
Címer, natúrban
Címer virágokkal,

Címer felső része









Most pedig megyek át a határon, Röszkére. Viszem a kaspókat, remélem nem lesznek sokan és nem kell sokar várnom.Még az idö is kedvező, nincs meleg, lengedezik a szél....tökéletes :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép munka Rita! :)
    Csak jó volt az az Esküvő kiállítás... :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:)
    Igen, nagyon jó kis ugródeszka volt, azt meg neked köszönöm :))

    VálaszTörlés
  3. Én pedig Nektek :))))

    Az esküvő kiállítást Monica Neked !
    Nálad olvastam először a felhívást és a lehetőséget.

    Ritának pedig a profi és csúcs-szuper gyors munkát!!!

    Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!

    VálaszTörlés