2012. augusztus 27., hétfő

Falunap Doroszló 2012

Doroszlói Nyári napok Itt olvashatsz róla Lennert Timea által 

Annyit készültem erre a napra, hogy a gyomromban egy kis gombócot éreztem addig amig össze nem szedtük a holminkat.  Imádkoztam, hogy ne legyen meleg, hát meleg nem volt de annál nagyobb szél. Az ékszereket csak úgy röpködtek a szélben. Minden meg van kivéve amit eladtam. Sajnos csak 6 emberke volt kint a portékáival, de  Én még ennek is örültem. 
Akik ott üldögéltek egész délután azok: Bátori Szilvia Becséről, foltvarrás és diszmagyar ruházat készitő, Óvári Krisztina Szabadkáról horgolás ( ékszerektől kezdve a ruházatig ), Rudics Gabriella Noszáról gyurmaékszerekkel, Rajcsányi Jolán Csonoplyáról 15 fajta kézművességgel foglalkozik, ide Doroszlóra a papirkosarkat, gravirozott üvegeket, fából gyerekjátékokat hozta. Janovits Sándor pedig Zomborból érkezett incsi-fincsi édességekkel, cukrokkal. A végére még egy doroszlói kosárfonó kosaraival és  pálinka kostóloval  Papp Gábor bácsi személyében. Persze én is ott voltam. :)
A szines dolgok nagyon mentek vitték mint a mellettem lévő cukrokat. Nem kerestűk magunkat degeszre, de a részvétel  a fontos :). 
A legjobb az volt amikor az újvidéki tv-töl kiérkeztek riporter odaállt elém,hogy készitsünk riportot rólam és a munkáimról. Szombaton tessék nézni az RTS esti müsorát, valamikor láthatóak leszünk :)
 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése